23948sdkhjf

Intelligent sikkerhed på Biler i Bella

Når biludstillingen Biler i Bella ruller ud i Bella Center fra 18.-21. marts, vil bilforhandlernes forening D.A.F. slå et slag for den intelligente elektroniske sikkerhed i nye biler hvad angår ESP, blindvinkel alarm, vognbane-assistent, hastighedsalarm, nedbremsningsassistent med mere.

På 60 kvadratmeter stand blander D.A.F. nostalgi, historie og fremtid i lyd og billeder. Fra dengang biler var et luksusobjekt, og dengang D.A.F. blev stiftet i 1936, har forhandlerforeningen lånt en veteran-Opel som blikfang.

Samarbejdspartnerne ETU Forsikring og Santander Consumer Bank deltager på D.A.F.-standen, hvor publikum får udleveret kundemagasinet Bilven gratis.

"Det synes alene at være afgiften, der er til hinder for, at de nyeste sikkerhedssystemer ikke allerede er standardudstyr i de fleste nye biler", anfører D.A.F. i en pressemeddelelse, der fortsætter:

"Vi satser meget på Biler i Bella, fordi det er en udstilling, som de lokale bilforhandlere på Amager har været med til at skabe, og det bakker vi naturligvis op om - alt hvad vi kan. Men også fordi det indtil videre er den eneste danske lands-biludstilling i 2010. Når vi ser de anstrengelser, som den samlede auto- og bilbranche gør over hele verden for at få salget i gang efter finanskrisen, forekommer det os noget pessimistisk og deprimerende, at vi indtil nu ikke har set initiativer til andre store biludstillinger i Danmark."
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078