23948sdkhjf

En billet til fremtiden

EUC Sjælland udbyder nu også uddannelsen til autoteknolog i Haslev/Køge.
EUC Sjælland udbyder - som den eneste uddannelsesinstitution på Sjælland - uddannelsen til autoteknolog med studiestart den 9. august i år.

Det er en toårig uddannelse, som er målrettet mekanikere eller andre faggrupper i autobranchen, der har ambitioner om at blive mellemledere med stor teknologisk knowhow. Men den er også for unge med et studentereksamensbevis (STX, HF, HHX eller HTX) i hånden – blot de er vilde med biler, teknologi og er parate til lederansvar.

EUC Sjællands direktør, Astrid Dahl, mener, at uddannelsen er et scoop, nu hvor mange mekanikere står uden job på grund af krisen.

- Uddannelsen til autoteknolog er en billet til fremtidens arbejdsmarked. På to år lærer de studerende en masse om både ledelse og avanceret teknologi. Så den er både for mekanikeren, der søger nye udfordringer, og for studenten med benzin og lederansvar i blodet, siger Astrid Dahl.

Den teoretiske del af uddannelsen foregår i Haslev, mens den praktiske del finder sted i Køge.

Som nyslået autoteknolog kan man bestride job som teknisk rådgiver, værkfører eller værkstedschef. Derudover åbner den mulighed for at kunne læse videre til for eksempel civilingeniør.

- Vi glæder os til et spændende og mangfoldigt studiemiljø på autoteknolog-uddannelsen, da den forhåbentlig tiltrækker en masse studerende fra hele Sjælland og Fyn, da vi er det eneste uddannelsescenter, der udbyder den i vores del af landet, siger Astrid Dahl.

Der er ansøgningsfrist den 15. marts gennem KOT, men det er muligt at blive optaget på uddannelsen helt frem til den 1. august. Der afholdes i øvrigt informationsmøde i Skolegade 21 i Haslev torsdag den 22. april 2010 kl. 16-19.

Autoteknolog-uddannelsen, som er en overbygning på mekanikeruddannelsen, har også siden efteråret været udbudt i Viborg og Århus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093