23948sdkhjf

Bilbogen digital og gratis

Fra den 2. november 2010 bliver Bilbogen digital på adressen www.tinglysning.dk. Samtidig bliver forespørgsler i Bilbogen om gæld i biler gratis.

Digitaliseringen af Bilbogen betyder, at nye anmeldelser om for eksempel pant og ejendomsforbehold fremover sker digitalt. Det vil også betyde ændringer i arbejdsgange hos bilforhandlere og finansieringsselskaber. Derfor er finansieringsselskaber og pengeinstitutter i fuld gang med at forberede ændring i arbejdsgangen ved tinglysning af rettigheder i biler, for eksempel pantebreve og ejendomsforbehold. Det er derfor vigtigt, at man som bilforhandler er i tæt kontakt med sine samarbejdspartnere ved finansiering.

Det vil i praksis være finansieringsselskabet, der, som autoriseret anmelder til Bilbogen, vil stå for det praktiske i arbejdsgangen. Som bilforhandler skal man derfor ikke bede kunden udfylde fuldmagt eller skrive under elektronisk. Det klarer forhandlerens finansieringssamarbejdspartner, når han er godkendt som autoriseret anmelder, oplyser Bilbranchen.

Læs mere på www.tinglysningsretten.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079