23948sdkhjf

Om ti år kører hver fjerde dansker i el-bil

En el-bilekspert mener, at danskerne skal vide noget mere om el-biler, og han starter derfor foredragsvirksomhed om emnet.
- Stort set alle førende bilfabrikanter i verden satser i disse år på at udvikle elbiler. Derfor vil vi inden for få år se prestigetunge bilmærker som BMW og Peugeot i elbil-udgaver i Danmark, siger en af landets eksperter på området, ingeniør Martin Messer Thomsen. Han spår, at op mod hver fjerde dansker vil have skiftet benzinslugeren ud med en elbil, når vi nærmer os år 2020. På benzinstationerne vil man til den tid uden problemer kunne bytte eller lynoplade bilens batteri.

Men hvad ved danskerne egentlig om disse fremtidens biler, der kommer til at indtage de danske veje inden for få år?

- Alt for lidt, siger Martin Messer Thomsen, der nu begynder at holde foredrag om emnet.

Martin Messer Thomsen mener nemlig, at det for mange virksomheder og kommuner er en rigtig god ide at være på forkant med udviklingen og begynde at benytte elbiler allerede nu.

- Det er vigtigt at få noget erfaring med, hvordan det er at bruge elbiler sammen med den eksisterende bilpark. Ikke mindst logistikken omkring opladning er det vigtigt at få viden om på et tidligt tidspunkt, inden man køber elbiler til alle medarbejdere i virksomheden, siger ingeniøren, der selv igennem tolv år har arbejdet med elbiler i sit job som hos SAS.

Martin Messer Thomsen tilbyder et meget konkret foredrag om, hvad man som forbruger eller virksomhed skal stille af spørgsmål, inden man køber en elbil, hybridbil eller lignende. Derudover gennemgår han de igangværende elbilprojekter i Danmark som blandt andre er Better Place og Choos EV.

Foredraget giver også en oversigt over de biler der findes til salg i Danmark og nyeste viden om de teknologier, vi kan forvente i fremtiden indenfor elbiler.

Foredraget varer halvandet time, men kan holdes i kortere versioner, alt efter hvad, der passer til den enkelte virksomhed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078