23948sdkhjf

Valvoline bag Nykjær i WTCC

De sidste års store fremgang for Valvoline smøremidler i Danmark har betydet anerkendelse fra Valvoline International og gjort det muligt at indgå sponsoraftale med Michel Nykjær i World Touring Car Championship, WTCC.

Fra starten fremlagde Michel Nykjær et seriøst og ambitiøst projekt, som gjorde et sponsorat særdeles interessant for Valvoline. I WTCC-serien køres der 12 løb på baner over hele verden, hvilket gør det muligt for Valvoline distributørerne i de enkelte lande at bruge dette sponsorat til salgsfremmende aktiviteter.

- Vi er naturligvis bekendt med, at denne aftale er opstået på baggrund af vores succes i Danmark. Men vi er samtidig stolte over at kunne være med til at sende Michel Nykjær ud i den internationale motorsports superliga, udtaler Michael Ullerup, direktør i Eurodeal Autoparts A/S.

Michel Nykjær har allerede gennem de sidste måneders test og træning vist særdeles lovende resultater, der har åbnet konkurrenternes øjne for den danske topkører. Han skal deltage i årets mesterskab i en Seat Leon TDi, som han skal køre for det spanske team Sunred Engineering.

Det første løb i serien blev kørt i Brasilien 7. marts.

Mere på www.fiawtcc.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08