23948sdkhjf

Tid til Biler i Bella

Biler i Bella 2010 18.-21. marts byder på fire udstillingsdage. Årets største biludstilling byder på alt fra familiebilen og luksusbilen til superbilen - tilbehør og udstyr, aktiviteter og underholdning. Og som noget nyt er der i år også en stor motorcykelsektion i Hal H ved Indgang Øst.

Traditionen tro holder udstillingen eksklusivt åbent for pressen med diverse aktiviteter, afsløringer og pressemøder på standene torsdag den 18. marts kl. 11 – 14.

Der kun vil være åbent for journalister, fotografer samt gæster med specielle VIP-invitationskort.

I den eksklusive åbningstid kan man blandt andet opleve Biler i Bellas hovedsponsor Shells interaktive stand, hvor der kan dystes om at køre længst på én liter Shell brændstof og derved teste sine evner som brændstofbesparende bilist. Konkurrencen sker i to testbiler.

Ti biler kæmper om at blive Årets Brugtbil 2010. Det er femte gang, at BilBasen i samarbejde med FDM, Applus og brugtbileksperter fra en lang række medier kårer det bedste køb på brugtbilmarkedet lige nu. Kåringen finder sted i presserummet ved Bella Centers Indgang Vest kl. 11, og fremvisen af vinderbilen sker på forpladsen ved samme indgang.

Hele aktivitetsprogrammet kan ses på www.bileribella.dk, der vil blive opdateret med nye aktiviteter helt frem til åbningsdagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078