23948sdkhjf

Ny formand for Point-S

Paul Bjerring har afløst Erik Kjerulf-Jensen.
På et ekstraordinært årsmøde i dækkæden Point-S den 30. januar blev erhvervsmanden Paul Bjerring valgt ind som eksternt bestyrelsesmedlem, og på et bestyrelsesmøde onsdag den 24. februar blev han konstitueret som formand, hvorved han afløser Erik Kjerulf-Jensen, der i sin tid startede kæden og tidligere har drevet eget dækcenter gennem 35 år.

Bestyrelsen tæller herudover fem medlemmer - alle aktive dækcenterfolk.

54-årige Paul Bjerring, som bor i Hørning ved Århus, er cand.merc. inden for økonomistyring og har en HD i afsætningsøkonomi, suppleret med en række efteruddannelser, herunder lederuddannelse fra Insead. Han lever som professionelt bestyrelsesmedlem og driver firmaet Bjerring Management.

- Jeg er blevet valgt for at styrke foreningen og forretningen. Point-S har i dag 39 medlemmer i Danmark, hvilket er nogenlunde status quo den seneste tid. Men vi vil gerne være flere, idet Point-S jo er Europas største kæde med 1800 medlemmer, siger Paul Bjerring til Motor-magasinet.

Peter Samuelsen, der var direktør for Point-S gennem fire år, blev i september afskediget, og Erik Kjerulf-Jensen tiltrådte som midlertidig direktør.

- Vi har valgt pt at operere uden direktør, siger Paul Bjerring.

Han oplyser, at kontorleder på hovedkontoret i Solrød Strand er Birgit Esbech. Kontoret tæller desuden Birgitte Nørrelund.

Desuden påtager bestyrelsen sig en tække opgaver, og på det ordinære årsmøde på Sjælland den 20.-21. marts skal der nedsættes flere arbejdsudvalg, eksempelvis inden for indkøb og udvikling.

- Vi skal også have forbedret vores hjemmeside, så kunderne lettere kan finde Point-S, påpeger Paul Bjerring.

Mere om den nye formand på www.bjerring-management.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095