23948sdkhjf

Stem til award - og få rødvin

Digitalservicebog.dk uddelte druesaft på au2messen, når de besøgende på standen stemte til Auto Awards 2017.

FREMSTØD Nominerede til det kommende Auto Awards 2017 var synlige på au2messen flere stedermed rollup-skilte. Hos Digitalservicebog.dk var der decideret kø af besøgende, som hver fik en flaske vin for at stemme over internettet gennem hele afstemningsproceduren i alle kategorier på standen - og naturligvis talte Digitalservicebog.dk godt for at få en stemme i kategorien "Årets tiltag", som virksomheden selv er nomineret til at vinde.

- Det er jo vigtigt at støtte op om Auto Awards, og vi har på blot to timer udleveret godt 300 flasker god rødvin, fortalte indehaver af Digitalservicebog.dk. Martin Jensen - iført grønt slips, der matchede de 1200 flasker vin til uddeling. 668 værksteder i Danmark er nu registrerede kunder hos den næsten nystartede virksomhed, knap 100 i Sverige, og Norge udrulles nu.

Motor-magasinet opfordrer alle i autobranchen til at stemme inden 16. november klokken 24.00 på autoawards.dk. Showet Auto Awards 2017 finder sted i Cirkusbygningen i København tirsdag den 28. november, tilmelding hertil skal ske senest dagen før. Der er stadig billetter at få, melder arrangøren Goodwill Media.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094